ZATAMNJIVANJE STAKALA

STOPSOL - REFLEKTUJUĆE FOLIJE

Protiv zagrevanja prostora

Jugoistočno orijentisane kancelarije tokom letnjih meseci mogu predstavljati pravu moru za Vas i zaposlene u Vašoj kompaniji. Sunčevi zraci koji od ranih jutarnjih časova pa do kraja radnog vremena besomučno direktno greju Vaš poslovni prostor čineći ga neudobnim, a Vaše zaposlene nervoznim, dekoncentrisanim i mrzovoljnim.

Jednostavno rešenje ovog problema su reflektujuće folije koje imaju efekat absorbcije i odbijanja vrelih sunčevih zraka. Obično staklo ovim folijama pretvaramo u stopsol okno koje će radnu atmosferu u kancelariji osvežiti, a Vašim zaposlenim vratiti elan i radnu energiju. Imamo zavidno iskustvo u apliciranju stopsol folija. Nakon ugradnje nećete znati da li je staklo fabrički ili naknadno zatamnjeno.

UV FILTERI

Vlasnici butika, marketa tehničke robe, a posebno prodavci obuće dobro poznaju probleme sa robom koja je duže vreme provela u izlogu pod dejstvom sunčevih zraka. Takvi artikli izblede, deformišu se i vrlo često odaze u otpis stvarajući prilične gubitke na godišnjem nivou. Kako prodati robu bez njene promocije u izlogu radnje? Kako je izložiti pogledu kupaca, a zaštititi od štetnih efekata UV zračenja? Folije, takozvani UV filteri predstavljaju brzo, lako i jeftino rešenje ovog problema. Nakon ugradnje UV filtera izlog će zadržati kristalnu providnost, a blokirati štetni UVA spektar. Roba će i nakon dužeg perioda izlaganja ostati sveža i spremna za kupca.

Dugi niz godina uspešno apliciramo UV folije na izloge zadovoljnih klijenata. Ovaj posao radimo brzo predano i pedantno. Angažujte nas i uverite se i sami.