AUTO GRAFIKA – BRENDIRANJE VOZILA

Brendiranje vozila

Naši prvi radovi u oblasti brendiranja vozila sežu čak u 2003. godinu kada je ovakav vid reklamiranja bio u samom začetku i kada se mali broj firmi sa ovih terena hvatao u koštac sa problematikom oblačenja automobila u novo ruho. Danas slobodno možemo da kažemo da smo sve probleme vezane za zahtrevan posao kakav je auto grafika dobro izučili i savladali. U mogućnosti smo da izbrendiramo Vaše vozilo od sajtne do krova ili u segmentima. Koristimo pritom vrhunske polimerne folije najpoznatijih svetskih proizvođaca štampane kvalitetnim pigmentima, mašinom koja garantuje najviši kvalitet štampe.

Kao rezultat imaćete atraktivnu reklamu za Vašu firmu koja će dugo krstariti gradom, biti viđena hiljadama očiju na mnogo različitih mesta i mnogo toga reći o Vama, o Vašoj kompaniji i poslu kojim se bavite.

Dobrodošli!

AUTO GRAFIKA CENA

Na cenu brendiranja vozila utiče niz faktora kao što su veličina vozila, površina koju je potrebno pokriti folijom, vrsta folije koja će se koristiti za ispis kao i zahtevi kupca u pogledu grafičke pripreme. Autofolja je polimerna livena folija sa visokim stepenom istezanja i velikom moći prijanjanja na zaobljenim površinama. Neka vozila kao što je naprimer Volswagen Caddy imaju karoseriju ravnih površina bez dubokih uganuća pa ih je moguće presvući takozvanim polu cast folijama, a da se to ne odrazi na kvalitet samog posla. Takav izbor može da rezultira uštedom od 20-tak %.

Predlažemo da cenu koju platite za kvalitetno brendiranje vozila:

  • Podelite na broj dana trajanja ovakve reklame.
  • Dodate tome njen mobilni karakter.
  • Pomnožite sa brojem očiju koje će je videti.
  • Obavezno uračunate zadovoljstvo koje ćete imati svakim pogledom na Vaš vozni park.

Sve to uporedite sa cenom jednog bilborda i javite da li i dalje mislite da je brendiranje vozila skupo?