Svetlece reklame

Sa neonskom ili LED rasvetom

SVETLEĆE REKLAME

Naše reklame sijaju nesvakidašnjim sjajem. Naše reklame su živih i upečatljivih boja. Proizvodimo ih u širokom dijapazonu formata i oblika, sa fluo ili LED sijalicama, konstantnom ili trepćućom rasvetom.

LED RASVETA

svetleca reklama parfimerija

U poslednje vreme LED rasveta uzima sve više učešća u proizvodnji svetlećih reklama. Ukoliko Vam je lokal okružen mnoštvom susednih reklama, trepćuće LED sijalice ce Vašoj reklami podariti pokret i tako je učiniti upadljivijom. Dug radni vek dioda kao i niska potrošnja električne energije aspekti su koji idu u prilog izboru LED rasvete u proizvodnji svetleće reklame.

SVETLEĆE REKLAME CENA

Na cenu svetleće reklame utiče niz faktora kao što su gabarit same reklame, njen oblik, izbor profila za oplatu, izbor materijala za displej, vrsta rasvete, ispisa ili štampe.

Moderni materijali i savremena tehnologija izrade čine da su cene naših svetlećih reklama pristupačne i povoljne. Naše reklame su dugovečne. Nakon višegodišnje upotrebe, uz minimalna ulaganja vratićemo stari sjaj svetlećoj reklami koja krasi Vaš lokal i u najlepšem svetlu Vas predstavlja potencijalnim klijentima.