Zastave

ZASTAVE

Zastava oduvek predstavlja jedno od glavnih obeležja teritorije. Svojim lepršanjem označava kontrolisanu zonu na kojoj važe određena pravila i zakoni.

IZRADA ZASTAVA

Štampači velikog formata nam danas daju mogućnost da brzo, kvalitetno i jeftino izradimo zastavu Vaše kompanije. Njenim isticanjem na visokom jarbolu firma će postati vidljiva sa velike udaljenosti pa će je u šumi isprepletanih gradskih ulica klijenti lakše pronalaziti. Za razliku od klasičnog reklamnog panoa, zastavi i najmanji povetarac daruje dinamiku pokreta koji je čini lakše i bolje uočljivom.

Zastave proizvodimo od klasičnog poliesterskog ili mesh platna koje karakteriše pojačana otpornost na udare vetra. Naše zastave su izražajnog kolorita savršeno izjednačenih boja na obe strane, sa dobrom finalnom obradom. Osim zastava namenjenih reklamiranju Vaše firme, u okviru stalne akcije kod nas možete poručiti i državnu zastavu republike Srbije u standardnom formatu 150 x 100cm po ceni od 1300 rsd. Ukoliko ovu zastavu želite u manjem ili većem formatu pošaljite upit.