Reklamna galanterija

Poslovni pokloni

REKLAMNA GALANTERIJA

Tokom cele godine u našoj ponudi možete pronaći preko 700 artikala namenjenih promociji Vašeg biznisa. Pored olovaka, upaljača, privezaka, šolja nudimo Vam široku paletu zidnih i stonih satova, kišobrana, USB memorijskih stikova… Sve ove proizvode možete poručiti u Vašim zaštitnim bojama, a mi ćemo se pobrinuti za to da ih adekvatno obeležimo zaštitnim znakom Vaše kompanije.

POSLOVNI POKLONI

Bilo da je u pitanju sitoštampa, tampon štampa, digitalni print, termo preslikač ili laserska gravura potrudićemo se da otisci budu maksimalno trajni, oštri, čitki i pozicionirani na pravo mesto. Štampom ove vrste reklamnog materijala bavimo se dugi niz godina, radili smo za velike i male kompanije u Srbiji i inostranstvu. Dobro razumemo potrebe klijenata.
Svratite do nas da pogledate uzorke, da zajednički odaberemo artikal pogodan za promociju Vaše firme, prodiskutujemo o tiražima i rokovima isporuke. Ukoliko Vam je jednostavnije pogledajte priloženi katalog i pošaljite upit.

TAMPON ŠTAMPA

Tampon štampa spada u kategoriju duboke štampe. Iz izdubljene čvrste matrice boja se kod ove štamparske tehnike pomoću tampon gume prenosi na podlogu. Elasčnost tampona dopušta da ta podloga bude zakrivljena. Tampon štampa je stoga pronalasla najširu primenu kod štampanja jednobojnih i višebojnih motiva na zaobljenim, konkavnim i konveksnim površinama…

SITO ŠTAMPA

Sitoštampa je predstavnik ravne tehnike stvaranja oska. Pod priskom rakel gume propusni deo matrice ostavlja otisak na podlozi. Visok nanos štamparske boje, izuzetna postojanost otiska, kao i ekonomičnost kod malih tiraža glavne su odlike ove stare i nezamenjive štamparske tehnike. Tehnikom sitoštampe moguće je proizvesti kvalitetan otisak na širokoj paleti materijala kao što su plastika, staklo, drvo, koža, metal, tekstil…