ŠTAMPANE MAJICE I KAČKETI

Prihvaćen model lepog, funkcionalnog i prikladnog odevanja na poslu ili dress code od Vaših zaposlenih i na pogled pravi složan tim koji stremi zajedničkom cilju. Ujedno zaposlene lišava svakodnevne dileme oko izbora prikladne odevne kombinacije.
Mi smo prava adresa ukoliko odlučite da radne uniforme nose logotip Vaše kompanije. Javite nam se bez obzira da li želite samo štampu na uniformama koje ste već nabavili ili ste se opredelili za varijantu “sve na jednom mestu.”

U našoj redovnoj ponudi nalazi se širok izbor domaćih i uvoznih majica kratkih i dugih rukava, polo majica, košulja, sportskih dresova, trenerki, dukserica, prsluka, vetrovki, jakni, kačketa i kapa. Dilemu koji materijal je moguće kvalitetno odštampati prepustite profesionalcima i iz našeg širokog asortimana radnih odela i HTZ opreme odaberite pravu odevnu kombinaciju za Vaš tim.

Direktna štampa tekstila

Sitoštampa je stara, pouzdana i nezamenjiva tehnika štampanja na tekstilu. Kod štampanja srednjih i vših tiraža, jednobojnih ili višebojnih motiva sitoštampa predstavlja tehniku koja spaja nespojivo – visok kvalitet i nisku cenu. Radne uniforme štampane ovom tehnikom možete prati na visokim temperaturama bez bojazni od spiranja i otiranja štampe.

Preslikači

Preslikač koristimo kod štampanja na teško pristupačnim delovima radnih odela kao što su džepovi, kragne i manžetne. Praktično ne postoji mesto na radnom odelu koje pomoću tekstilnog preslikača ne možemo da odštampamo.

DIGITALNA ŠTAMPA TEKSTILA

Ukoliko ste vlasnik malog preduzeća i potrebno Vam je svega par komada majica, kačketa ili radnih uniformi – slobodno nam se obratite. Ovakve poslove već dugo, rado i na obostrano zadovoljsvo radimo. Digitalna štampa je pravi izbor štamparske tehnike za štampanje niskih tiraža tekstilnih proizvoda. Nepostojanje klasične matrice, odnosno troškova njene izrade pruža mogućnost malotiražnog štampanja tekstila po pristupačnoj ceni.

Personalizacija radnih odela

Štampanje imena svakog zaposlenog na njegovom radnom odelu ili bilo koji drugi vid personalizacije štampe nam ne predstavlja nikakav problem. Najsavremenija tehnološka dostignuća i svakodnevni napredak u oblasti prozvodnje grafičkih materijala i pigmenata digitalnu štampu tekstila iz dana u dan čini sve konkurentnijom, kvalitetnijom, a u nekim slučajevima i nezamenjivom grafičkom tehnikom.