Štampanje tekstila

ŠTAMPANE MAJICE i kačketi

 Prihvaćen model lepog, funkcionalnog i prikladnog odevanja na poslu ili dress code od Vaših zaposlenih napraviće još složniji tim koji stremi zajedničkom cilju. Ujedno će zaposlene ljude lišiti svakodnevne dileme oko izbora prikladne odevne kombinacije.

Mi smo prava adresa ukoliko odlučite da vaše radne uniforme nose logotip kompanije. Javite nam se bez obzira da li ste uniforme već nabavili ili želite kompletnu uslugu na jednom mestu.

U našoj redovnoj ponudi nalazi se širok izbor domaćih i uvoznih majica kratkih i dugih rukava, polo majica, košulja, sportskih dresova, trenerki, dukserica, prsluka, vetrovki i jakni. Kako bi Vam uštedeli vreme i lišili Vas dileme koji materijal je moguće kvalitetno odštampati u ponudu smo uvrstili širok asortiman radnih odela za obavljanje različitih delatnosti i HTZ opreme najeminentnih proizvođača.

DIREKTNA ŠTAMPA TEKSTILA

Sitoštampa je stara, pouzdana i nezamenjiva tehnika štampanja na tekstilu.Kod štampanja srednjih i većih tiraža, jednobojnih ili višebojnih motiva sitoštampa predstavlja tehniku koja spaja nespojivo – visok kvalitet i nisku cenu. Radne uniforme štampane ovom tetehnikom možete prati na visokim temperaturama bez bojazni od spiranja i otiranja štampe.

PRESLIKAČI

Preslikač koristimo kod štampanja na teško pristupačnim delovima radnih odela kao što su džepovi, kragne i manžetne. Praktično ne postoji mesto na radnom odelu na kome uz pomoć tekstilnog preslikača ne možemo da uradimo štampu.

DIGITALNA ŠTAMPA TEKSTILA

Ukoliko ste vlasnik malog preduzeća i potrebno Vam je svega par komada majica, kačketa ili radnih uniformi – slobodno nam se obratite. Ovakve poslove već dugo, rado i na obostrano zadovoljsvo radimo. Digitalna štampa kod malih tiraža tekstilnih proizvoda pretstavlja pravi izbor štamparske tehnike. Nepostojanje klasične matrice, odnosno troškova njene izrade ostavlja mogućnost štampanja malog tiraža na tekstilu po pristupačnoj ceni.

Personalizacija radnih odela – štampanje pojedinačnog imena svakog od Vaših zaposlenih na njegovom radnom odelu nam ne predstavlja nikakav problem. Najsavremenija tehnička dostignuća i svakodnevni napredak u oblasti prozvodnje grafičkih materijala i pigmenata digitalnu štampu tekstila iz dana u dan čini sve konkurentnijom, kvalitetnijom, a u nekim slučajevima i nezamenjivom.