ŠTAMPARIJA ABC GRAFIKA

O NAMA

ABC Grafika je osnovana 1996. godine kao mala radionica za sitoštampu. U današnjem obliku postojimo od 2004. godine i nudimo Vam širok spektar grafičkih usluga: Od definisanja vizuelnog identiteta Vaše firme, preko sitnog promotivnog materijala, štampanog tekstila, različitih nalepnica, polietilenske i papirne promo ambalaže, letaka i brošura sve do štampe velikog formata, ispisa na vozilima i izrade najrazličitijih vrsta reklama. Jednom rečju – ABC Grafika danas radi sve, od vizit karte do bilborda.

Predan rad zasnovan na dugogodišnjem iskustvu pretstavlja garanciju kvaliteta naših proizvoda i usluga. Zadovoljstvo klijenta naše je osnovno i trajno opredeljenje.

VIZIJA

U ABC Grafici mozete imati sigurnog saradnika u poslovima iz   oblasti grafickog dizajna i stampe. Trudimo se da porucenu robu dobijete u​ ​najkracem mogucem roku po najpovoljnijoj ceni​ za kvalitet po kome smo godinama poznati. Zelja nam je da budete sigurni da pod teretom svakodnevni poslovnih obaveza vise ne morate da trosite vreme i energiju na posao koji ste prepustili nama. Zelja nam je da budemo resenje vasih problema i nedoumica kada je u pitanju stampa.

Prateći sve inovacije na polju štamparske industrije, mi smo tu da:

  • zadržimo visok kvalitet, povoljne cene garantujući pouzdanost naših proizvoda i usluga 
  • zadovoljimo sve potrebe klijenata i partnera
  • održavamo profesionalnu i ozbiljnu saradnja sa svim partnerima
  • olakšamo poslovanja naših partnera doprinoseći njihovom uspehu na tržištu

Ukoliko Vam je potreban pouzdan i siguran partner iz oblasti štampe na pravom ste mestu – Dobrodošli u ABC Grafiku!